زعفرانیه - خیابان آصف (اعجازی) - جنب بانک ملت - طبقه ۲ پلاک ۳۷

چه کسانی باید از انجام میکرونیدلینگ اجتناب نمایند؟

مجله آموزشی

چه کسانی باید از انجام میکرونیدلینگ اجتناب نمایند؟

فرم دریافت نوبت و ویزیت آنلاین

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، شما می توانید با پر کردن فرم زیر برای نوبت دهی و ویزیت آنلاین اقدام کنید.

( حداکثر تا ۲۴ ساعت با شما تماس می گیریم )

چه کسانی باید از انجام میکرونیدلینگ اجتناب نمایند؟

میکرونیدلینگ جزو فرآیند‌هایی است که امروزه بطور گسترده برای رفع چین و چروک‌های صورت و دیگر قسمت‌های بدن استفاده می‌شود. این تکنیک از بازده بالایی برخوردار است و می‌تواند در مدّت زمان کوتاهی زیبایی را به افراد هدیه نماید. با این حال، گروه خاصّی از افراد باید از انجام این تکنیک زیبایی اجتناب نمایند زیرا انجام آن می‌تواند خطرات متعدّدی را برای آن‌ها ایجاد نماید. در این مقاله قصد داریم تا اطّلاعاتی را در رابطه با این تکنیک به شما عزیزان ارائه دهیم و موارد منع انجام آن را معرّفی نماییم.

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ یکی از جدیدترین و ساده‌ترین تکنیک‌هایی است که برای از بین بردن چین و چروک‌های صورت استفاده می‌شود. در این فرآیند، پزشک متخصص پوست و مو با استفاده از سوزن‌هایی نازک موجب وارد شدن آسیب‌هایی جزئی به پوست زیباجویان می‌شود و از این طریق باعث فراخوانی سیستم ترمیمی بدن به محل‌های ایجاد زخم و ترمیم چین و چروک‌های صورت می‌گردد. این تکنیک از بازده مناسبی برخوردار است و سهولت پیاده‌سازی آن موجب استفاده‌ی گسترده‌ از این تکنیک در کلینیک‌های زیبایی سراسر جهان شده است.

کاربرد میکرونیدلینگ

کاربرد اصلی میکرونیدلینگ از بین بردن چین و چروک، لکه های پوستی و نقص های پوستی می باشد برخی کاربرد های دیگر به شرح زیر می باشند

  • روشنی پوست
  • از بین بردن لک
  • از بین بردن جای جوش
  • از بین بردن جای بخیه
  • کمک به رشد موی و ابرو
  • از بین بردن تیرگی پوست زیر چشم
  • از بین بردن تیرگی پوست زانو
  • از بین بردن چروک ها
  • از بین بردن منافذ پوستی

نحوه انجام میکرونیدلینگ

برای انجام روش میکرونیدلینگ پس از آماده سازی پوست برش های کوچکی به کمک دستگاه مخصوص روی پوست ایجاد می شود با این کار کلاژن سازی در پوست تحریک می شود. این روش به کمک به وسیله یک قلم انجام می شود. این قلم خراش های بسیار کوچکی در پوست ایجاد می کند و باعث درمان پوست می شود.
نکته مهم در این روش قرار دادن قلم به شکل درست برروی صورت برای خراش به صورت یکنواخت است.

چه افرادی نباید از میکرونیدلینگ برای رفع چین و چروک‌های صورت استفاده نمایند؟

میکرونیدلینگ یکی از ایمن‌ترین تکنیک‌هایی است که می‌توان برای رفع چین و چروک‌های صورت استفاده کرد ولی با این حال، استفاده از این فرآیند زیبایی در برخی از موارد منع شده است و در این قسمت قصد داریم تا آن‌ها را به شما معرّفی نماییم.

میکرونیدلینگ

افرادی که در پوست خود دارای اسکار (کلوئید) می‌باشند:

استفاده از میکرونیدلینگ در افرادی که در پوست خود علائم اسکار و یا کلوئید را دارا هستند توصیه نمی‌شود زیرا انجام این کار می‌تواند نتایج معکوسی را به همراه داشته باشد. ایجاد شدن کلوئید در پوست افراد به معنای ناکارآمدی سیستم ترمیمی پوست در از بین بردن زخم‌های پوستی می‌باشد و استفاده از این تکنیک در قسمتی از پوست که دارای کلوئید است می‌تواند موجب تحریک بیش از حد سیستم ترمیمی پوست و بزرگ شدن کلوئید‌ها شود. بنابراین، این افراد بهتر است که از دیگر تکنیک‌های زیبایی برای رفع چین و چروک‌های صورت خود استفاده نمایند.

افراد مبتلا به حسّاسیت‌های پوستی :

افرادی که به دلایل مختلفی دارای حسّاسیت‌های پوستی می‌باشند نباید از میکرونیدلینگ برای رفع چین و چروک‌های صورت خود استفاده نمایند زیرا ممکن است که مشکلات متعددی در پوست این افراد ایجاد شوند. اوّلین دلیل این هشدار این مورد است که واکنش‌های حسّاسیتی با فرآیند‌های ترمیمی اختلال دارند و انجام میکرونیدلینگ می‌تواند موجب افزایش حسّاسیت‌های پوستی در این افراد شود و آسیب‌های بیشتری را به پوست وارد نماید.

دوّمین علّت این مسئله این است که در افراد دارای مشکلات ازدیاد حسّاسیت احتمال شروع شدن فعّالیت‌های آلرژیک بیشتر است و ممکن است که سیستم ایمنی آن‌ها نسبت به ترکیبات استفاده شده در طی فرآیند میکرونیدلینگ واکنش نشان بدهد و آسیب‌هایی جدّی را به پوست این افراد وارد نماید. بنابراین، همواره قبل از اجرای این تکنیک پزشک معالج خود را از وجود این حسّاسیت‌های پوستی مطّلع سازید.

میکرونیدلینگ

مبتلایان به هموفیلی:

میکرونیدلینگ با وارد شدن آسیب به ساختار پوست همراه است و احتمال خون‌ریزی در این تکنیک وجود دارد. در مبتلایان به هموفیلی سیستم انعقادی خون دارای مشکل است و به همین دلیل، توانایی انعقاد خون را ندارد و این مسئله ممکن است مشکلات متعددی را برای این افراد در حین انجام این فرآیند ایجاد نماید. قطع نشدن سریع خون‌ریزی می‌تواند موجب کبود شدگی پوست ناحیه مورد نظر شود و میزان بازده این تکنیک را کاهش دهد. بنابراین، مبتلایان به هموفیلی بهتر است که از تکنیک‌های دیگری برای افزایش زیبایی استفاده نمایند.

افراد دیابتی:

در افراد دیابتی سیستم ترمیمی بدن با اختلالاتی شدید مواجه می‌شود و به همین دلیل، این افراد نباید از میکرونیدلینگ استفاده نمایند. استفاده از این تکنیک در افراد دیابتی موجب بوجود آمدن زخم‌های مزمن در پوست صورت و تشکیل اسکارهایی بد شکل در آن ناحیه می‌شود و زیبایی این افراد را به شدّت با خطر مواجه می‌کند. بنابراین، مبتلایان به دیابت بهتر است که از انجام این تکنیک برای رفع چین و چروک‌های صورت خود اجتناب نمایند و از فرآیند‌های دیگری برای حل مشکلات پوستی خود بهره ببرند.

میکرونیدلینگ

افرادی که از داروهای ضد انعقاد استفاده می‌کنند:

امروزه داروهای ضدّ انعقاد جزو داروهای مصرفی افرادی هستند که سابقه‌ی بیماری‌هایی همچون غلظت خون و یا سکته‌ی قلبی را در کارنامه‌ی خود دارند. این ترکیبات طیف گسترده‌ای از داروها را شامل می‌شوند و از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مواردی همچون: کومارین، وارفارین و آسپرین اشاره کرد. این داروها موجب افزایش رقّت خون و طولانی‌تر شدن زمان انعقاد آن می‌شوند و می‌توانند در مکانیزم‌های میکرونیدلینگ اختلال ایجاد نمایند و موجب بوجود آمدن مشکلاتی همچون: عدم بند آمدن خون در پوست صورت، کبودی پوست و تورّم شوند. بنابراین، چنانچه از این گونه داروها استفاده می‌نمایید، حتماً این مورد را به پزشک معالج خود اطّلاع دهید.

در صورت مبتلا بودن به عفونت‌های پوستی:

وجود عفونت‌های پوستی یکی از مواردی است که می‌تواند میزان بازده میکرونیدلینگ را به میزان قابل توجّهی کاهش دهد. در حین وقوع عفونت‌های پوستی سلول‌های مختلف سیستم ایمنی در پوست تجمّع پیدا می‌کنند و فرآیند التهاب را آغاز می‌نمایند. انجام این فرآیند زیبایی در هنگام وجود عفونت فعّال در پوست موجب تحریک بیش از حدّ سلول‌های سیستم ایمنی و تشدید التهاب می‌شود و این التهاب موجب سرکوب شدید فرآیند‌های ترمیمی پوست می‌گردد و بازده کلّی این تکنیک را به میزان قابل توجّهی کاهش می‌دهد. بنابراین، در صورت وجود عفونت‌های پوستی بهتر است که این فرآیند را پس از از بین رفتن عفونت موجود انجام دهید تا بازده کلّی آن دستخوش این پدیده شود.

میکرونیدلینگ

افرادی که ترکیبات حاوی ویتامین A مصرف می کنند:

مصرف این ترکیبات قبل و یا بعد از انجام میکرونیدلینگ می‌تواند تاثیر این فرآیند زیبایی را به کلّی از بین ببرد و موجب هدر رفتن زمان و هزینه‌ی شما شود. زیرا داروهای حاوی این ترکیب از تجمع سلول‌های ترمیمی در پوست جلوگیری می‌کند و تکثیر سلول‌های ترمیمی را مختل می‌نمایند. داروهایی همچون Isotretinoin جزو این دسته از داروهای محسوب می‌شوند و در درمان آکنه و جوش‌های صورت کاربرد دارند.

بنابراین، همواره قبل از انجام میکرونیدلینگ مصرف این داروها را متوقّف نمایید تا بازده کلّی این تکنیک دچار کاهش نشود. همچنین، باید به این نکته توجّه داشته باشید که این ترکیبات دارای تاثیراتی طولانی مدّت هستند و قطع مصرف آن‌ها بلافاصله قبل از انجام میکرونیدلینگ تاثیر چندانی را ایجاد نخواهد کرد و به همین دلیل، مصرف این داروها باید حداقل 2 هفته قبل از انجام این تکنیک متوقّف شود.

سخن پایانی

امیدواریم از مطالب ارائه شده نهایت استفاده را ببرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این روش زیبایی می توانید به مقالات مرتبط سایت ما که در ادامه برای شما آورده شده است مراجعه کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد میکرونیدلینگ و انجام مشاوره به کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی دکتر مسعود جعفری مراجعه کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 3]

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

فیسبوک
توییتر
لینکدین
ایمیل
تلگرام
فیسبوک
توییتر
لینکدین
ایمیل
تلگرام

شما می توانید همین الان اولین مشاوره رایگان خود را رزرو کنید.

زعفرانیه - خیابان آصف (اعجازی) - جنب بانک ملت - طبقه ۲ پلاک ۳۷