زعفرانیه - خیابان آصف (اعجازی) - جنب بانک ملت - طبقه ۲ پلاک ۳۷

روش درمان قارچ پوستی (سریع ترین و بهترین روش ها)

مجله آموزشی

روش درمان قارچ پوستی (سریع ترین و بهترین روش ها)

فرم دریافت نوبت و ویزیت آنلاین

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، شما می توانید با پر کردن فرم زیر برای نوبت دهی و ویزیت آنلاین اقدام کنید.

( حداکثر تا ۲۴ ساعت با شما تماس می گیریم )

روش درمان قارچ پوستی

روش درمان قارچ پوستی (سریع ترین و بهترین روش ها)

برای درمان قارچ پوستی ابتدا باید شدت و نوع عارضه را شناسایی کرد. توجه کنید که این بیماری انواع مختلف و متنوعی دارد که روش درمان هر کدام از آن ها منحصر به فرد می باشد. دلایل بروز یا ابتلاع به این بیماری متنوع است، اما نگران نباشید، برای هر کدام عارضه قارچ پوستی درمان وجود دارد. در اینجا قصد داریم به بررسی این بیماری بپردازیم و همچنین روش درمان قارچ پوستی، داروی قارچ پوستی، درمان قارچ پوستی صورت، قارچ پوستی دست و …. را بیان کنیم.

 

سریع ترین روش درمان قارچ پوستی

درمان سریع قارچ پوستی

درمان سریع قارچ پوستی از اهمیت زیادی برخوردار است و اگر به موقع درمان نشود، ممکن است برای سلامتی پوست شما خطرناک باشد. شستن پوست ناحیه قارچی با آب و صابون می تواند از ساده ترین راه های کنترل این بیماری پوستی باشد. 

برای درمان سریع قارچ پوستی پمادها، شامپوها و داروهای ضد قارچ در داروخانه ها به فروش می رسند. استفاده از این پمادهای ضد قارچ برای کشتن و متوقف کردن رشد قارچ ها مورد استفاده قرار می گیرد. ناگفته نماند که استفاده سرخود از کرم ضد خارش که دارای استروئید است، ممکن است موجب تشدید قارچ پوستی شود. در این صورت درمان آن نیز سخت تر می شود. 

برای درمان قارچ های پوستی ابتدا باید نوع قارچ پوستی تشخیص داده شود و سپس درمان شود. روش درمان قارچ پوستی به شناسایی نوع قارچ، شدت عارضه، بهتر است توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد. در بسیاری از موارد روش های موضعی پاسخگو نمی باشند. برای درمان قارچ های پوستی سر، صورت و …. بهتر است به زشک کراجعه کنید تا بعد از بررسی نوع قارچ، با بهترین متد های روز دنیا بهترین روش درمان قارچ پوستی را انتخاب کند.

 برای درمان سریع قارچ پوستی، راهکارهای خانگی را امتحان کنید. در ادامه شما را با روش های درمان خانگی قارچ پوستی آشنا می کنیم.

 

درمان خانگی قارچ پوستی

به طور کلی، برای تشخیص و درمان قارچ پوستی باید به پزشک مراجعه کرد؛ اما در ادامه شما را با درمان خانگی قارچ پوستی آشنا می کنیم.

درمان خانگی قارچ پوستی_ آلوئه ورا

آلوئه ورا

آگیاه آلوئه ورا به دلیل دارا بودن خاصیت ضدباکتریایی و داشتن آنتی اکسیدان های فراوان برای درمان سریع قارچ پوستی مفید است. مالیدن ژل گیاه آلوئه ورا بر ناحیه قارچی می تواند پوست بیمار و خارش های ناشی از آن را رفع کند.

درمان خانگی قارچ پوستی_ عسل

عسل

پیشنهاد بعدی برای درمان قارچ پوستی، عسل است. عسل به دلیل داشتن خاصیت ضدعفونی کننده ای دارد، برای درمان سریع قارچ پوستی معجزه می کند. تنها کافیست یک قاشق چای خوری از آن را دو بار در روز به مدت نیم ساعت بر روی محل قارچی بمالید و سپس خوب بشویید.

درمان خانگی قارچ پوستی_ درخت چای

روغن درخت چای

روغن درخت چای از دیگر مواد فوق العاده برای درمان سریع قارچ پوستی است. این روغن نیز دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی است و می توان از آن برای درمان قارچ پوستی استفاده کرد. نکته ای که باید هنگام استفاده از این روغن بدانید این است که قبل از استفاده، باید آن را با روغن دیگری ترکیب کنید. روغن درخت چای را باید با روغن زیتون، بادام یا نارگیل ترکیب کرده و سپس آن را بر روی پوست قارچی بمالید. در غیر این صورت ممکن است برای پوست شما ضرر داشته باشد.

درمان خانگی قارچ پوستی_ برگ چریش

برگ درخت چریش

برگ چریش به دلیل خواص ضد عفونی کننده ای دارد، می تواند بهترین گزینه برای درمان قارچ های سطح پوستی باشد. مقداری چای چریش را در آب، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید. سپس آن را خمیر کرده و روی نواحی قارچی پوست بمالید. می توانید از آبی که در آن جوشیده نیز استفاده کنید.

درمان خانگی قارچ پوستی_ زیره سبز

 زیره سبز

زیره سبز نیز ضد قارچ و ضد باکتری است. مقداری از پودر زیره سبز را بکوبید و با آب مخلوط کنید تا خمیر شود. خمیر را بر روی ناحیه آلوده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. سپس با آب گرم شروع به شست و شو دهید. این روش را ۲ بار در روز تکرار کنید.

سرکه سیب

سرکه سیب سرشار از خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است. این مایع اسیدی عفونت پوست را درمان کرده و سرعت رشد قارچ را کند و به مرور زمان متوقف می کند. سرکه سیب را با مقداری آب رقیق کرده و آن را روی ناحیه قارچی بریزید. هنگام استفاده از این محلول ممکن است کمی سوزش احساس کنید.

 

درمان قارچ پوست با مصرف دارو

داروهای ضد قارچ برای درمان عفونت های قارچی کار می کنند. آنها می توانند قارچ ها را مستقیماً از بین ببرند یا از رشد و شکوفایی آنها جلوگیری کنند. داروهای ضد قارچ به عنوان درمان های OTC یا داروهای تجویز شده در دسترس هستند و انواع مختلفی دارند از جمله:

  • کرم یا پماد
  • قرص
  • پودرها
  • اسپری
  • شامپوها

 

اگر شک دارید که به عفونت قارچی پوستی مبتلا هستید ، ممکن است بخواهید یک محصول OTC را امتحان کنید تا ببینید آیا به پاک شدن شرایط کمک می کند یا خیر. در موارد مداوم یا شدید ، پزشک ممکن است داروی ضد قارچی قوی تری برای کمک به درمان عفونت شما تجویز کند.

علاوه بر مصرف داروهای ضد قارچ OTC یا تجویز ، مواردی وجود دارد که می توانید در خانه انجام دهید تا از شر عفونت قارچی خلاص شوید. این شامل:

  • تمیز و خشک نگه داشتن ناحیه آسیب دیده
  • پوشیدن لباس های گشاد یا کفشی که به پوست اجازه نفس کشیدن می دهد.
    جلوگیری

برای جلوگیری از ایجاد عفونت قارچی پوست سعی کنید نکات زیر را در ذهن داشته باشید:

روش درمان قارچ پوستی

  • حتما بهداشت را رعایت کنید.
  • لباس ، حوله یا سایر وسایل شخصی را به اشتراک نگذارید.
  • هر روز لباس تمیز بپوشید ، به خصوص جوراب و لباس زیر.
  • لباس و کفشی را انتخاب کنید که به خوبی هوادهی داشته باشد. از لباس یا کفشی که خیلی تنگ است یا تناسب اندام محدودی دارد خودداری کنید.
  • مطمئن شوید که پس از دوش گرفتن ، استحمام یا شنا ، با یک حوله تمیز ، خشک و مناسب خشک شوید.
  • به جای قدم زدن با پای برهنه ، در رختکن ها صندل یا فلیپ فلاپ بپوشید.
  • سطوح مشترک ، مانند تجهیزات بدنسازی یا تشک ها را پاک کنید.
  • از حیواناتی که علائم عفونت قارچی دارند ، مانند از دست دادن خز یا خراش مکرر ، دور شوید.

در نتیجه عفونت های قارچی پوست شایع است. اگرچه این عفونت ها معمولاً جدی نیستند ، اما به دلیل خارش یا پوسته پوستی قرمز می توانند باعث ناراحتی و تحریک شوند. اگر درمان نشود ، ممکن است بثورات گسترش یابد یا تحریک شود.

انواع مختلفی از محصولات بدون نسخه وجود دارد که می توانند به درمان عفونت های قارچی پوست کمک کنند. با این حال ، اگر عفونت دارید که با داروهای بدون نسخه بهبود نمی یابد ، به پزشک خود مراجعه کنید. برای درمان موثرتر ممکن است به نسخه نیاز داشته باشید.

 

برای درمان قارچ پوستی چه بخوریم؟

مصرف میوه جاتی که سرشار از ویتامین C هستند بسیار مفید است. نکته ای که لازم است بدانید اگر به بیماری قارچ پوستی مبتلا شدید، از مصرف کافئین، الکل و همچنین غذاهایی که نشاسته دارند مانند شیرینی و نان سفید بپرهیزید؛ زیرا مخمرها از قندهای طبیعی و تصفیه شده تغذیه می کنند.

برخی مواد غذایی برای درمان سریع قارچ پوستی مفید هستند. اکثر مواد غذایی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، در همه خانه ها وجود دارند. برای درمان این بیماری سهل انگاری نکنید؛ چرا که خودبه خود از بین نمی رود. در ادامه شما را با چند خوراکی که به درمان قارچ پوستی کمک می کنند آشنا می کنیم.

مصرف خوراکی برای قارچ پوستی_ ماست

ماست

 محصولاتی که حاوی پروبیوتیک می باشند، برای درمان قارچ پوستی مفیدند. همانطور که میدانید، ماست یکی از منابع سرشار از پروبیوتیک است. هم خوردن ماست و هم مالیدن آن بر روی پوست قارچی به درمان آن کمک می کند.

مصرف خوراکی برای قارچ پوستی_ سیر

سیر

برای درمان بسیاری از بیماری ها، سیر مانند یک معجون شفا بخش است. برای درمان قارچ پوستی نیز، سیر که به دلیل خاصیت ضد قارچی که دارد مصرف روزانه آن به درمان و کاهش عفونت های قارچی کمک شایانی می کند.

مصرف خوراکی برای قارچ پوستی_ زنجفیل

زنجفیل

زنجفیل گیاه زرد و دارای طبع گرم است. از خواص زنجفیل به ضد التهاب و ضد قارچ می توان اشاره کرد و مصرف آن باعث بهبود و کمک به درمان قارچ پوستی می شود.

چای سبز

طبق تحقیقاتی که صورت گرفته. نشان داده شده که مواد فیتوشیمیایی موجود در چای سبز، خواص ضد قارچ دارد ومصرف آن می تواند به درمان و کاهش عفونت های قارچی کمک زیادی کند.

 

 

قارچ پوستی

قارچ پوستی

قارچ پوستی نوعی عارضه پوستی می باشد که عامل اصلی آن، قارچ ها می باشند. این ارگانیسم های میکروسکوپی روی پوست شما به طور معمول مشکلی ایجاد نمی کنند ، مگر اینکه سریعتر از حد طبیعی تکثیر شوند یا از طریق بریدگی یا ضایعه به پوست شما نفوذ کنند.

هزاران نوع قارچ وجود دارد که هر کدام از آن ها ممکن است باعث بروز این عارضه شوند. لازم به ذکر می باشد که این بیماری از طریق پوست، قابل انتقال است، در نتیجه باید آن را درمان کرد زیرا امکان پخش شدن آن در کل بدن وجود دارد. قارچ پوستی اغلب با خارش، سوزش و التهاب همراه می باشد. در بسیاری از موارد شبیه به بثورات یا برجستگی های قرمز رنگ می باشد. 

از آنجا که قارچ ها در محیط های گرم و مرطوب رشد می کنند ، عفونت های قارچی پوستی اغلب می توانند در مناطق عرق کرده یا مرطوب ایجاد شوند که جریان هوای زیادی ندارند. برخی از نمونه ها شامل پا ، کشاله ران و چین های پوست است و غالباً ، این عفونت ها به صورت بثورات پوسته ای یا تغییر رنگ پوست ظاهر می شوند که اغلب دارای خارش هستند.

برخی از عفونت های قارچی پوست بسیار شایع هستند. اگرچه عفونت می تواند آزار دهنده و ناراحت کننده باشد ، اما معمولاً جدی نیست.

 

چگونه از عفونت های قارچی جلوگیری کنیم؟

پیشگیری از ابتلاع به قارچ پوستی چه قبل و چه بعد از درمان، نیز ضروری است. قارچ های پوستی به شدت مسری هستند و می توانند به راحتی بین دیگران سرایت کنند. برای چلوگیری از ابتلاع به قارچ پوستی مواردی که در زیر گفته شده را رعایت کنید:

  • لباس های خیلی تنگ و چسبان نپوشید. لباس های تنگ باعث تریق بیشتر ممکن است باعث به وجود آمدن قارچ های پوستی شوند.
  • اگر دچار قارچ پوستی شدید، نواحی آلوده شده را نخارید. این کار باعث التهاب و گسترش محل آلودگی می شود.
  • لباس های خیس و کثیف را در اسرع وقت عوض کنید. پوشیدن لباس خیس و مرطوب باعث عفونت قارچی بر روی سطح پوست می شود.
  • باید بدانید، قارچ ها از شکر و نشاتسته ها تغذیه می کنند. از غذاهایی که حاوی نشاسته تصفیه شده مانند شیرینی ها و نان های سفید تا حد ممکن اجتناب کنید.
  • عوامل خطر

    عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند شما را در معرض خطر ابتلا به عفونت قارچی پوستی قرار دهد. این موارد شامل:

    • زندگی در یک محیط گرم یا مرطوب
    • تعریق شدید
    • پوست خود را تمیز و خشک نگه ندارید
    • موارد مشترک مانند لباس ، کفش ، حوله یا ملافه را به اشتراک بگذارید
    • پوشیدن لباس یا کفش تنگ که هوارسانی خوبی ندارد
    • شرکت در فعالیتهایی که شامل تماس مکرر پوست به پوست است
    • تماس با حیواناتی که ممکن است آلوده باشند
    • داشتن سیستم ایمنی ضعیف به دلیل داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی ، درمان سرطان یا شرایطی مانند HIV

انواع قارچ پوستی 

قارچ ها پوستی انواع مختلفی دارند که می توان به قارچ پوستی دست، قارچ پوستی سر، تینه آ پدیس، خارش ژوک، قارچ پوستی ناخن یا تینه آ اونگوئیوم، قارچ پوست صورت یا تینه آ فیشیا Tinea faciei و …. اشاره کرد که هر کدام علائم منحصر به فرد و همچنین روش های درمان مختلفی دارند.

 

علائم انواع قارچ های پوستی 

قارچ پوستی

قارچ پوستی ناخن یا تینئا اونگوئیوم 

یکی از انواع قارچ های پوستی، قارچ پوستی ناخن می باشد که در پزشکی از آن تحت عنوان تینئا اونگوئیوم یاد می شود. انگشت های پا و دست ممکن است به این نوع قارچ دچار شوند. ار علائم این نوع قارچ می توان به تغییر رنگ ناخن ها، تغییر شکل آن ها، ضخیم شدن آن ها و …. اشاره کرد. برای درمان این نوع قارچ روش ها و همچنین دارو های مختلفی وجود دارد که می توان به مصرف تربینافین و یا لامیزیل، ایتراکونازول و یا اسپورانوکس، فلوکونازول و یا دیفلوکان، گریسوفولوین و یا Gris-PEG اشاره کرد که دوز مصرفی آن ها به تشخیص پزشک بستگی دارد. ناگفته نماند که روش درمان قارچ پوستی پا منحصر به فرد است و اغلب با روش های موضعی قابل درمان نمی باشد.

قارچ پوستی سر 

یکی دیگر از انواع قارچ های پوستی، قارچ پوستی سر می باشد. از علائم این نوع بیماری می تواند به خارش پوست سر، ریزش مو، مشاهده راش های قرمز در پوست سر و دیگر قسمت های بدن و …. اشاره کرد.

قارچ پوستی صورت 

قارچ پوستی صورت، در قسمت های مختلف صورت مانند گردن، لپ، پشت چشم، روی لب ها، روی پیشانی، گوش و ….. بروز می کند. ممکن است این نوع قارچ ها وسیع نباشند و همچنین ممکن است به قدری وسیع باشند که قسمتی از صورت، گردن و گوش را فرا بگیرند.

 

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

بسیاری از انواع عفونت های قارچی پوستی در نهایت در پاسخ به درمان های قارچی بدون نسخه (OTC) بهبود می یابند. اما اگر بهبود نیافتید و نتایج زیر را داشتید با کلینیک زیبایی در زعفرانیه و اگر از بیماری پوستی خود اطمینان خاطر ندارید، میتوانید برای دریافت مشاوره پوست و مو با کلینیک زیبایی دکتر مسعود جعفری تماس بگیرید. :

    • دچار عفونت قارچی پوستی باشید که پس از درمان OTC بهبود نیابد ، بدتر شود یا برمی گردد
    • متوجه لکه های ریزش مو همراه با خارش یا پوسته پوسته شوید
    • سیستم ایمنی ضعیفی دارید و به عفونت قارچی مشکوک هستنید
    • مبتلا به دیابت هستید و فکر می کنید پای ورزشکار(نوعی عفونت قارچی پا) یا انیکومایکوزیس دارید

کلینیک پوست وموی دکتر مسعود جعفری

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 30 میانگین: 3.3]

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

فیسبوک
توییتر
لینکدین
ایمیل
تلگرام
فیسبوک
توییتر
لینکدین
ایمیل
تلگرام

شما می توانید همین الان اولین مشاوره رایگان خود را رزرو کنید.

24 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر
    من قارچ در ناحیه تناسلی خودم دارم.جوری شده که دیگ کلافم کرده و همش احساس خارش و سوزش دارم.لطفا برای درمانش یه راهی جلوم بزارید.

    1. سلام دوست عزیز، مشکل شما باید کامل بررسی بشه از این رو میتونین تشریف بیارین کلینیک و یا از ویزیت آنلاین استفاده کنید تا آقای دکتر معاینه و بررسی بکنند و بعد از علت یابی راه درمان قطعی ارائه داده بشه. همچنین میتونید برای مشاوره با شماره های 02122439094-02122439095 تماس بگیرید.

  2. سلام دکتر خوبید من روی پاسنم قارچ گرفته دقیقا از جلو زیر شکمم ببخشید گوشه بیزه خارش دارم چه پمادی چه قرصی بخورم به درمان برسم مرسی

    1. سلام وقت بخیر این مورد باید توسط آقای دکتر بررسی بشه و نظر نهایی برای درمان رو بدن. لطفا برای دریافت اولین مشاوره رایگان با شماره های 02122439094-02122439095 تماس بگیرید.

        1. سلام دوست عزیز، لطفا اطلاعات تماس خودتون رو تو قسمت تماس با ما پر کنید تا برای مشاوره رایگان با شما تماس بگیریم.

  3. سلام وقت بخیر من قارچ گرفتم لکه های سفید قرمز صورتی شب نمیتونم از خارش بخوابم لطفن بگین من چه داروی استفاده کنم

    1. سلام وقت بخیر ، این مشکل باید توسط پزشک بررسی بشه، لطفا از قسمت تماس با ما اطلاعاتتون رو وارد کنید تا همکاران ما جهت انجام مشاوره رایگان با شما تماس بگیرند.

  4. سلام من فیروز قاسمی هستم و بدن قارچ پوستی داره چه کرم استفاده کنم تا بهتر شود

    1. سلام دوست عزیز وقت بخیر، برای بررسی بهتر این موضوع و انجام مشاوره رایگان با شماره ۲۲۴۳۹۰۹۵ ۰۲۱ – ۲۲۴۳۹۰۹۴ ۰۲۱ تماس بگیرید. و یا قسمت مشاوره سایت ثبت نام کنید تا ما با شما تماس بگیریم.

  5. سلام من یک سال درگیر قارچ در نواحی ران و باسن هستم،تا الان ۵ میلیون تومان هزینه کردم ،پیش دکترهای متعدد ویزیت شدم ،واقعا خسته شدم ،درمانم مقطعی بوده و مجدد عود میکنه و بسیار ازاردهنده هست.لطفا راهنمایی کنید خیلی خسته ام،کمک کنید لطفا

    1. با سلام، پیشنهاد می کنم برای بررسی دقیق تر و دریافت مشاوره رایگان با شماره های ۲۲۴۳۹۰۹۵ ۰۲۱ – ۲۲۴۳۹۰۹۴ ۰۲۱ تماس بگیرید. یا قسمت تماس با ما اطلاعات خود را وارد کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

      1. سلام قارچ تغریبا خوب شده ولی لکه ها سفیدش مونده و نمیره

        1. سلام وقت بخیر، از کرم هایی که پزشکتون معرفی کردند تا رفع کامل قارچ استفاده کنید.

    2. سلام منم از ناحیه باسن دچار قارچ پوستی شدم یک بار ترینینافین ۴۰ روز خوردم خوب شد بعد مدتی باز برگشت ۵۰ روز هر روز سه وعده ایتراکونازول خوردم خوب شد بعد مدتی بازم برگشت حدود دو سال است عذاب میکشم البته حین مصرف قرص ها دکتر پماد ترکیبی هم نوشته بود بمالم آخرش به این نتیجه رسیدم خوب شدنی نیست.تازه بازم شروع کردم به خوردن ایتراکونازول

      1. با سلام، پیشنهاد می کنم برای بررسی دقیق تر و دریافت مشاوره رایگان با شماره های ۲۲۴۳۹۰۹۵ ۰۲۱ – ۲۲۴۳۹۰۹۴ ۰۲۱ تماس بگیرید. یا قسمت تماس با ما اطلاعات خود را وارد کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

        1. سلام ، من روی قسمت ساعد دستم اندازه دو بند انگشت قارچ کرم حلقوی دارم پوست من به کرم های ضد قارچ حساسه و پوستم رو به نوعی زخم می‌کنه با روش های خانگی بیماری قارچ ممکنه رفع بشه؟
          یه سوال دیگه هم داشتم من یه طوطی دارم سعی میکنم اصلا با قارچ تماس نداشته باشه ممکنه به اونم سرایت کنه؟

          1. سلام وقتتون بخیر، این مورد رو باید دقیق تر بررسی کنیم. پیشنهاد می کنم برای بررسی دقیق تر و کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره های ۲۲۴۳۹۰۹۵ ۰۲۱ – ۲۲۴۳۹۰۹۴ ۰۲۱ تماس بگیرید. یا قسمت تماس با ما اطلاعات خود را وارد کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

  6. سلام منم ۴ ساله درگیرم خیلی هزینه کردم حتی بیمارستان فوق تخصصی پوست رفتم بازم یمدت بعدش دوباره عودمیکنه واقعا دیگه بریدم حتی بچه کوچیکمم نمیتونم راحت بغلش کنم میترسم یهوسرایت کنه

    1. با سلام، پیشنهاد می کنم برای بررسی دقیق تر و دریافت مشاوره رایگان با شماره های ۲۲۴۳۹۰۹۵ ۰۲۱ – ۲۲۴۳۹۰۹۴ ۰۲۱ تماس بگیرید. یا قسمت تماس با ما اطلاعات خود را وارد کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

  7. سلام از من از ناحیه سینه دچار عفونت قارچی شدم خیلی هم دکنر رفتم خیلی دارو هم استفاده کردم ولی تاثیری نداره ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. سلام وقتتون بخیر، این مورد رو باید دقیق تر بررسی کنیم. پیشنهاد می کنم برای بررسی دقیق تر و کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره های ۲۲۴۳۹۰۹۵ ۰۲۱ – ۲۲۴۳۹۰۹۴ ۰۲۱ تماس بگیرید. یا قسمت تماس با ما اطلاعات خود را وارد کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

  8. سلام ازناحیه سینه دچار قارچ شدم متورم وثرمز وپوسته پوسته وخارش شدید دارم
    پزشکرفتم پماد کلو تریمازول دادند خوب نشدم روی پلکم هم سرایت کرده بطفا راهنمایی کنید روزبه روز هم وسیع میشه

    1. سلام وقت بخیر، پزشک باید بصورت حضوری و یا آنلاین شمارو ویزیت کنند تا راه حل قطعی رو ارائه بدهند، پشنهاد می کنم تو قسمت تماس با ما فرم مشاوره رایگان را پر کنید تا همکارانمون برای مشاوره رایگان با شما تماس بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زعفرانیه - خیابان آصف (اعجازی) - جنب بانک ملت - طبقه ۲ پلاک ۳۷