زعفرانیه - خیابان آصف (اعجازی) - جنب بانک ملت - طبقه ۲ پلاک ۳۷

ارتباط سیگار کشیدن با آکنه در چیست؟

مجله آموزشی

ارتباط سیگار کشیدن با آکنه در چیست؟

فرم دریافت نوبت و ویزیت آنلاین

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، شما می توانید با پر کردن فرم زیر برای نوبت دهی و ویزیت آنلاین اقدام کنید.

( حداکثر تا ۲۴ ساعت با شما تماس می گیریم )

تاثیر کشیدن سیگار روی آکنه

ارتباط سیگار کشیدن با آکنه در چیست؟

از نظر بسیاری از محققین سیگار کشیدن سبب بروز آکنه می شود. حتما شما هم بسیار در مضرات سیگار کشیدن شنیده اید، یکی از مواردی که ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشید چگونگی ارتباط سیگار کشیدن با آکنه است.

در سال های قبل تحقیق روشنی در زمینه ارتباط سیگار کشیدن و آکنه وجود نداشت. برخی تحقیقات نشان داده بود که سیگار کشیدن در حقیقت ممکن است با خشکی سلول همراه باشد و می تواند به التهاب ، آکنه و در نهایت ایجاد زخم کمک کند. در این مقاله ارتباط سیگار کشیدن و آکنه به طور علمی و رجوع به منابع معتبر بررسی شده است. با ما همراه باشید.

مطالعات انجام شده بر روی ارتباط سیگار کشیدن با آکنه

  •  مطالعه منتشر شده در Journal of Investigative Dermatology در سال 2006 نشان داد که پس از زیر نظر گرفتن چندین هزار مرد در طی یک دوره 20 ساله ، مشخص شد که ” افراد غیر سیگاری شیوع آکنه شدید نسبت به افراد سیگاری فعال را به میزان قابل توجهی پایین تر نشان می دهند.”

تاثیر سیگار روی آکنه

  • یک مطالعه مهم پزشکی دیگر نتایج مشابهی را نشان داد. طبق تحقیقات مجله بریتانیا درماتولوژی 2001 ، بر اساس نمونه ای از 896 نفر ، نشان داد که افراد سیگاری آکنه بیشتری دارند و استنشاق سیگار می تواند منجر به بروز آکنه شود. این مطالعات نشان می دهد که دور ریختن این سیگارها می تواند یک راه حل بالقوه برای درمان آکنه باشد.

 

  • مطالعه دیگری نشان می دهد که در میان بزرگسالان مبتلا به آکنه ، افراد غیر سیگاری به احتمال زیاد از آکنه های التهابی رنج می برند. از طرف دیگر ، سیگار کشیدن رابطه بالاتری با آکنه های غیرالتهابی (غیرمعمول) پس از بلوغ (APAA) نشان می دهد.

دلیل ارتباط سیگار کشیدن و آکنه

در ارتباط سیگار کشیدن با آکنه، این جوش های غیر التهابی به عنوان جوش های قرمز (ملتهب) که اغلب با آکنه مرتبط هستند ، ظاهر نمی شوند. بلکه آکنه غیر التهابی منافذ را مسدود می کند و اغلب به صورت برجستگی هایی به رنگ پوست روی پوست و جوش های سرسیاه غیر ملتهب ظاهر می شود. ممکن است در هر نقطه از بدن دیده شود اما بیشتر در گونه ها دیده می شود.

سبوم یک ماده روغنی است که در منافذ یافت می شود و در صورت انسداد ، جوش های سر سیاه و همرنگ پوست غیر ملتهب می توانند روی پوست ظاهر شوند. ویتامین E یک آنتی اکسیدان است و برای یک سیستم ایمنی سالم حیاتی است. کاهش این ویتامین ممکن است باعث افزایش عفونت های باکتریایی ایجادکننده آکنه شود.

تاثیر سیگار کشیدن روی آکنه

آمار و اعداد در ارتباط سیگار کشیدن با آکنه

به گفته محققان ، 42 درصد افراد سیگاری در مقایسه با 10 درصد افراد غیر سیگاری از آکنه رنج می بردند. در 1046 زن مورد مطالعه (25 تا 50 سال) ، سه چهارم کسانی که آکنه غیر ملتهب دارند سیگاری بودند.

به نظر نمی رسد تعداد سیگارها تاثیری در شدت جوش زدن های پوستی داشته باشد. با این حال ، زنانی که در سالهای نوجوانی خود آکنه تجربه کرده اند ، در بزرگسالی چهار برابر بیشتر دچار آکنه سیگاری می شوند.

در میان افراد غیر سیگاری که از آکنه غیرالتهابی رنج می بردند ، تقریباً نیمی از آنها (9/48 درصد) در معرض عوامل محیطی قرار داشتند. این موارد شامل کار در یک آشپزخانه پر از بخار یا قرار گرفتن مداوم در معرض دود ، که می تواند سبب ایجاد آکنه باشد، می شد.

یافته های تحقیقات مختلف در ارتباط با ارتباط سیگار کشیدن با آکنه به شرح زیر است:

  • 42 درصد افراد سیگاری دارای آکنه هستند ، در حالی که 10 درصد افراد غیر سیگاری دچار اکنه شدند.
  • 76 درصد از کسانی که آکنه غیر التهابی دارند سیگاری بودند.
  • 91 درصد سیگاری هایی که از آکنه رنج می بردند فرم غیرالتهابی داشتند.
  • در میان کسانی که آکنه غیر التهابی شدید دارند ، 81 درصد سیگاری بودند.
  • تعداد سیگارهای کشیده شده در روز تفاوت آماری نداشت.

تاثیر کشیدن سیگار روی آکنه

تاثیر سیگار کشیدن بر روی پوست

 به جز ارتباط سیگار کشیدن با آکنه، سیگار کشیدن با دیگر موارد سلامت پوست مرتبط است. سیگار کشیدن به پوست آسیب می رساند. رگ های خونی افراد سیگاری منقبض می شوند که منجر به آسیب رسیدن به سطح پوست می شود. بین سیگار کشیدن و ترمیم کند زخم ، سرطان پوست و پسوریازیس ارتباط وجود دارد

سیگار کشیدن همچنین منجر به تغییراتی در ظاهر پوست شما خواهد شد. منجر به چین و چروک و پیری زودرس پوست می شود. این به این دلیل است که سیگار کشیدن باعث ایجاد رادیکال های آزاد ، کاهش تولید کلاژن و آسیب رساندن به پروتئین های پوستی می شود.

در نتیجه شواهد در مورد ارتباط سیگار کشیدن با آکنه غیرقابل نتیجه است ، برخی می گویند که این امر باعث بدتر شدن آن می شود ، برخی ادعا می کنند که باعث بهبود آن می شود و برخی می گویند تفاوتی نخواهد داشت. اگر سیگار را ترک کنید قطعاً منجر به سلامت پوست می شود و صرف نظر از وضعیت آکنه ، از سایر عوارض سیگار کشیدن مطمئناً ارزش اجتناب دارد.

سخن پایانی

اگر شما هم از آکنه بزرگسالی، پیری زودرس، پوست کدر و تیره و مو های شکننده بیزارید و هنوز هم به دنبال ترک این عادت نیستید توصیه می شود هر چه سریع تر به فکر آن باشید. سیگار کشیدن یک عادت نا سالم است که تا حد زیادی بر روی پوست شما تاثیر منفی می گذارد. همچنین می تواند درمان آکنه را بسیار بسیار سخت و طولانی کند. اگر می خواهید در مورد درمان آکنه اطلاعات بیشتری کسب کنید می توانید به کلینیک پوست مو و زیبایی دکتر مسعود جعفری مراجعه کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

فیسبوک
توییتر
لینکدین
ایمیل
تلگرام
فیسبوک
توییتر
لینکدین
ایمیل
تلگرام

شما می توانید همین الان اولین مشاوره رایگان خود را رزرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زعفرانیه - خیابان آصف (اعجازی) - جنب بانک ملت - طبقه ۲ پلاک ۳۷