زعفرانیه - خیابان آصف (اعجازی) - جنب بانک ملت - طبقه ۲ پلاک ۳۷

نقش میکرونیدلینگ در تقویت مو

مجله آموزشی

نقش میکرونیدلینگ در تقویت مو

فرم دریافت نوبت و ویزیت آنلاین

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز، شما می توانید با پر کردن فرم زیر برای نوبت دهی و ویزیت آنلاین اقدام کنید.

( حداکثر تا ۲۴ ساعت با شما تماس می گیریم )

نقش میکرونیدلینگ در تقویت مو

همه چیز درباره میکرونیدلینگ مو

میکرونیدلینگ مو چه تاثیری بر تقویت موی سر دارد؟ میکرونیدلینگ مو چگونه انجام می شود؟ آیا این روش در درمان آلوپسی نیز موثر است؟ تاکنون، میکرونیدلینگ عمدتاً به دلیل فواید آن برای پوست شناخته می شد: کاهش آکنه و جای زخم، کاهش لکه ها و حجیم شدن پوست. با این حال، مزایای این روش بسیار فراتر از پوست است.

در واقع، میکرونیدلینگ مو می تواند تا حد زیادی سلامت پوست سر را تقویت کند، بنابراین از ریزش مو یا آلوپسی جلوگیری و یا حتی آن را درمان می کند.

کلینیک پوست وموی دکتر مسعود جعفری

میکرونیدلینگ مو چیست؟

به طور کلی میکرونیدلینگ شامل ریز برش ها و میکرو پرفوراسیون های پوست است. این کار با استفاده از سوزن های بسیار کوچک موجود بر روی درماپن، یک وسیله الکتریکی که شبیه قلم است، انجام می شود. این تکنیک هم برای آقایان و هم برای خانم ها موثر بوده، غیر تهاجمی و بدون درد است و نتایج واقعی و قابل مشاهده ای را ارائه می دهد.

در واقع، در این روش ریز سوراخ‌ها پوست را تشویق می‌کنند تا تولید کلاژن را افزایش دهد، در نتیجه پوستی حجیم و درخشان ایجاد می شود. از آنجایی که کلاژن و فولیکول‌های مو در لایه‌های یکسانی از پوست قرار دارند، ریز سوراخ‌ها باعث تقویت مجدد کلاژن می‌شوند، در نتیجه فولیکول‌های مو را تقویت و تمیز می‌کنند که باعث رشد مو می‌شود.

علاوه بر این، تکنیک میکرونیدلینگ مو به شدت جریان خون را در پوست سر تقویت و در نتیجه تامین مواد مغذی آن را تحریک می کند.

به طور خلاصه، میکرونیدلینگ مو می تواند باعث رشد مجدد مو و تقویت موهای ظریف و شکننده شود.

میکرونیدلینگ مومیکرونیدلینگ یک درمان زیبایی است که بسیاری از علائم پیری را از بین می برد. میکرونیدلینگ برای جوانسازی پوست مورد استفاده قرار می گیرد اگر به دنبال اطلاعاتی در این مورد هستید به مقاله ی ” نکات طلایی میکرونیدلینگ در جوانسازی پوست” از همین سایت مراجعه کنید.

یکی از جالب ترین زمینه های میکرونیدلینگ استفاده از آن در زمینه ی تقویت مو است. در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد میکرونیدلینگ مو کسب کنید.

برای میکرونیدلینگ مو شواهد زیادی وجود دارند که آن را برای کاهش ریزش مو موثر شناخته اند. آزمایش های زیادی در این زمینه انجام شده است و حتی نشان داده شده که میکرونیدلینگ مو می تواند به ریزش موی ارثی یا آلوپسیا هم کمک نماید. در اثر این روش ایجاد همان زخم های کوچک سبب رشد بیشتر و سریعتر مو، افزایش ضخامت تارهای مو و هم چنین سلامت فولیکول های مو می شود.

فواید میکرونیدلینگ

  • از دهه 1990 این روش به عنوان روشی موثر برای افزایش رشد مو و ضخامت مو ها شناخته شده است.
  • علاوه بر ترشح کلاژن در پوست، سبب ایجاد سولهای بنیادی در جمجه می شود که در نتیجه آن رشد بیشتر مو اتفاق می افتد.

هم چنین میکرونیدلینگ سبب افزایش جذب موادی مثل ماینوکسیدیل می شود که محرک رشد مو می باشد.

 

میکرونیدلینگ مو

 

نحوه انجام و اثر میکرونیدلینگ

در حین میکرونیدلینگ پزشک متخصص پوست و مو از سوزن هایی بین 0.25 تا 3 میلی متر که به یک پایه پیوسته اند، استفاده می نماید. این وسیله در تمام قسمت های پوست سر، آسیب های ریزی را به وجود می آورد.

بر خلاف روش های دیگر که روی سطح پوست اثر می گذارد در این روش سلول های میانی پوست هدف قرار داده می شوند. در نتیجه ی بهبود و التیام زخم ها، پوست فیبر و کلاژن بیشتری ترشح می کند که سبب قوی شدن فولیکول های مو می شود.

سوزن های مورد استفاده برای پوست عموماً بسیار ظریف و کوچک هستند تا به درم حمله نکنند. با این حال، برای پوست سر، سوزن‌های درماپن کمی گشادتر می‌شوند تا در سطوح مختلف عمق نفوذ بهتری داشته باشند. این تکنیک به صورت هم افزایی با درمان مو برای تقویت رشد مو با تزریق سرم به پوست سر استفاده می شود. در نتیجه مواد مغذی اضافی را با سرعت بیشتری برای تقویت پوست سر فراهم می کند.

در حقیقت، میکرونیدلینگ سر به لطف میکرو کانال‌هایی که ایجاد می کند، امکان جذب بهتر مواد فعال را فراهم می آورد.

مدت زمان انجام یک جلسه میکرونیدلینگ مو ممکن است بسته به اندازه ناحیه تحت درمان متفاوت باشد، اما تقریباً 30 دقیقه به طول می انجامد. بهتر است 1 جلسه هر 2 هفته به مدت 2 تا 3 ماه، یعنی 4 تا 6 جلسه برای گرفتن یک نتیجه مطلوب و موثر تمرین کنید. ریزش موی کمتر، موهای سالم تر و متراکم تر از نتایج انجام این روش است. علاوه بر این، برنامه ریزی برای جلسات ترمیم و نگهداری با تکنسین برای حفظ نتیجه مطلوب در طول زمان بسیار مهم خواهد بود. ممکن است ناحیه تا چند روز پس از درمان کمی قرمز و ملتهب به نظر برسد.

عوارض جانبی میکرونیدلینگ مو

میکرونیدلینگ مو ممکن است سبب ایجاد کبودی، ترشح از منطقه درمان و حساسیت و خارش پوست شود. هم چنین خطر آن وجود دارد که زخم ها، ایجاد اسکار نمایند.

منطقه تحت درمان چند روز پس از درمان قرمز و متورم خواهد بود که حداکثر طی 5 روز برطرف می شود.

میکرونیدلینگ مو

برای راحتی شما متخصص پوست و مو از یک بی حسی موضعی پیش از درمان استفاده می نماید تا هر دردی را که شما ممکن است حس کنید کاهش دهد. لازم است که اثر این بی حسی به مدت 30 دقیقه باقی بماند.

بقیه فرایند درمان ممکن است بسته به محل تحت درمان متفاوت باشد ولی به طور معمول سی دقیقه به طول می انجامد. ممکن است پزشک از یک آرامبخش به صورت سرم و یا بالم برای کاهش تورم و ناراحتی نیز استفاده نماید.

پیش از انجام این درمان با پزشک در مورد موارد زیر صحبت نمایید:

  • سابقه آکنه، اگزما و یا زخم های باز
  • داشتن شرایطی که بهبود زخم ها را کند می کند مثل: دیابت
  • داروهایی که سبب رقت خون می شوند مثل آسپرین یا دیگر درمان ها

میکرونیدلینگ برای افراد باردار نیز مناسب نیست.

استفاده از میکرونیدلینگ پیش از ماینوکسیدیل سبب افزایش جذب آن می شود. هر چند اگر قبلا از ماینوکسیدیل استفاده کرده اید و عوارضی مثل تورم، سوختگی و یا خارش احساس نکرده اید می توانید پس از میکرونیدلینگ از آن استقاده کنید.

یکی دیگر از عوارض جانبی عفونت است. درست است که زخم ها خیلی کوچک هستند ولی هنوز امکان ایجاد عفونت وجود دارد. با رعایت نکات پس از درمان و انجام مراقبت های لازم از زخم می توانید بهترین نتیجه را با کمترین عوارض دریافت نمایید.

مراقبت های پس از میکرونیدلینگ مو

  • برای پوشاندن سرتان از کلاه هایی که به سر نمی چسبند برای 48 ساعت استفاده کنید و اگر آفتاب به پوست سرتان می خورد از کرم ضد آفتاب بعد از این زمان استفاده کنید.

میکرونیدلینگ مو

  • برای 48 ساعت سرتان را با شامپو های معمولی نشویید و از شوینده هایی که پزشک معرفی می کند استفاده کنید که کاملا طبیعی هستند.
  • بعد از 48 ساعت می توانید از محصولات مراقبت پوست روتینی که برای سر استفاده می کردید، استفاده نمایید. این موارد باید بدون پارابن، مواد پتروشیمیایی و SLS/SLE باشند و در آن ها از مواد سازنده طبیعی استفاده شده باشد.
  • از محصولات آنتی بیوتیک که ممکن است پزشک تجویز نماید به موقع استفاده کنید.
  • آبرسانی به پوست با محصولات حاوی هیالورونیک اسید می تواند در سرعت بهبود موثر باشد.
  • از آلفا هیدروکسی اسید، بتا هیدروکسی اسید، رتینول و ویتامین C و لایه بردار هاییکه حاوی مواد فعال هستند حداقل یک هفته بعد از درمان استفاده نکنید.
  • برای حداقل 72 ساعت شنا نکنید.
  • از فعالیت هایی که سبب تعریق می شوند برای حداقل 72 ساعت بپرهیزید.
  • موارد دیگری در ریزش مو دخیلند که اگر رعایت نشوند سبب ریزش دوباره مو می شوند این موارد شامل : رژیم غذایی مناسب، ژنتیک و استرس است که روی چرخه رویش مو اثر می گذارد.

زمان ظهور نتایج میکرونیدلینگ مو

مو ها سه مرحله رشد دارند به نام آناژن، کاتاژن و تلوژن.

در مرحله آناژن فولیکول ها به مدت دو تا پنج سال مو تولید می کنند که در بعضی افراد می تواند 7 سال هم باشد.

در مرحله کاتاژن برای مدت حدود 10 روز رشد موها متوقف می شود.

در مرحله تلوژن مو ها برای مدت سه ماه شروع به ریزش از فولیکول های می کنند.

میکرونیدلینگ مو

به همین دلیل وقتی موهای شما در مراحل کاتاژن یا تلوژن باشد نتیجه درمان به بیشترین میزان رشد مو منتهی نمی شود. ضمنا ممکن است مو هایتان تا رسیدن به مرحله آناژن به ریزش ادامه دهند. مدت زمانی که ممکن است نتایج درمان را ببینید متفاوت و بین سه تا نه ماه بعد از درمان خواهد بود ولی شما متوجه تغییراتی خواهید شد.

میکرونیدلینگ، راه حلی برای درمان آلوپسی؟

باید بدانید که ریزش مو کاملا طبیعی است و بخشی از روند بازسازی موی سر را شامل می شود. با این حال، اگر این ریزش قابل توجه باشد، می تواند منجر به آلوپسی شود. اگر از آلوپسی به خصوص نوع پیشرفته آن رنج می برید، توصیه می کنیم با یک متخصص پوست و مو مشورت نمایید. با این حال، اگر فولیکول‌های مو همچنان وجود دارند، میکرونیدلینگ مو یکی از موثرترین راه‌حل‌ها برای درمان مشکل شما است.

علاوه بر این، توصیه می کنیم که میکرونیدلینگ سر را در صورت مشاهده موارد زیر انجام دهید:

  • ریزش موی زودرس
  • ریزش موی فصلی
  • ساقه موهای خشک
  • کاهش یا توقف رشد مو
  • یا اگر متوجه شدید که موهای شما فاقد تراکم است.

میکرونیدلینگ مو را در کجا انجام دهیم؟

منابع غیر معتبر و غیر تخصصی بسیاری از افراد را به انجام میکرونیدلینگ در خانه سوق می دهد تا هزینه های درمان را به حداقل برسانند. با این حال، ما قویاً به شما توصیه می کنیم که میکرونیدلینگ را در یک مرکز تخصصی و توسط پزشک متخصص مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام دهید.

در واقع، این کار اگر توسط افراد غیر متخصص انجام شود، ممکن است در معرض برخی از عوارض جانبی قرار بگیرید:

  • کبودی
  • تراوش زخم
  • سرخی
  • ورم
  • درد
  • زخم های عفونی

علاوه بر این، این روش برای زنان باردار، بیماران دیابتی یا هموفیلی و همچنین بیمارانی که از بیماری های التهابی پوستی رنج می برند توصیه نمی شود.

کلینیک پوست وموی دکتر مسعود جعفری

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد  هزینه میکرونیدلینگ مو  و انجام مشاوه رایگان به متخصص پوست و مو و کلینیک پوست و مو و زیبایی دکتر مسعود جعفری مراجعه کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 3.3]

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

فیسبوک
توییتر
لینکدین
ایمیل
تلگرام
فیسبوک
توییتر
لینکدین
ایمیل
تلگرام

شما می توانید همین الان اولین مشاوره رایگان خود را رزرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زعفرانیه - خیابان آصف (اعجازی) - جنب بانک ملت - طبقه ۲ پلاک ۳۷